Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Abraham 3 Foto Sebastian Heger
Skal man tro promotor Nisse Sauerland, kommer en kamp mellem Patrick Nielsen (29-3) og Arthur Abraham (47-6) til at finde sted i løbet af efteråret. De to boksere mødtes i april, hvor Abraham vandt en kneben split dicision, og meget tyder nu på, at de to boksere kommer til at mødes igen.

"Jeg har forhandlet med både Patrick og Arthur. Det er altid vanskeligt at få alting på plads. Men nu er vi meget tæt på. Jeg forventer helt klart kampen i år, og formentlig bliver det i oktober eller november," siger Nisse Sauerland til TV 2 Sport.

Allerede få uger efter de to bokseres første opgør kunne promotoren i vanlig selvsikker stil sige, at han forventede kampen offentliggjort "i løbet af næste uge". Det skete som forventet ikke - men nu prøver tyskeren igen:

"Jeg synes, at Patrick har fortjent en revanche. Han boksede måske sin bedste kamp nogensinde mod Arthur. En revanche vil være meget spændende. Der vil være meget på spil, hvor taberen måske kan se enden på sin karriere. Jeg forventer, at kontrakterne er på plads i denne eller næste uge," siger Nisse Sauerland.

Foto: Sebastian Heger.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 184 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us