Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Kirilov 5 Foto Wende

Dennis Ceylan (18-2-2) er med på programmet, når der den 25. august er Nordic Fight Night i Struer Arena. Selvom det reelt er forkert at tale om et comeback, da Ceylan også boksede ved det seneste stævne, er det vanskeligt ikke at få den tanke, da Ceylan nu to gange i træk har tabt.

"Jeg giver det et sidste forsøg i forhold til at nå til tops. Livet er for kort til at være negativ, og jeg har ikke givet op," siger Dennis Ceylan ifølge en pressemeddelelse.

I marts skulle Ceylan tilbage på vindersporet mod spanske Jesus Sanchez. En mand, der ikke burde have voldt danskeren de helt vilde problemer. Men i 2. omgang ramte han Ceylan med et vaskeægte lucky punch og slukkede lyset for den tidligere europamester.

"Det var et latterligt nederlag. Der var ingen, der havde troet, at jeg kunne tabe til ham. Jeg kunne bare have holdt paraderne oppe... men det er også det smukke ved boksning, at alt kan ske," lyder det fra Dennis Ceylan.

Der er endnu ikke sat navn på Dennis Ceylans modstander i Struer, hvor hovedkampen er VM-kampen mellem Dina Thorslund (11-0) og Jessica Munoz (17-1-1), mens også Adam Bashanov (1-2), Mikkel Nielsen (5-0), Kem Ljungquist (4-0), Frederik Hede Jensen (2-1) og Haris Dzindo (6-0) skal i ringen.

Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

"det er også det smukke ved boksning"
Hvor er det flot sagt! Det fanger netop lige det der gør at denne sport kan blive ved med at fascinere år efter år. Ét sekunds uopmærksomhed kan smadre måneders forberedelser. Og ét slag kan vende en kamp så ham der er milevidt bagud på point pludselig står med laurbærkransen.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 172 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us