Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Thorslund træning Foto Sauerland

Dina Thorslund (11-0) har netop afsluttet fire dages træningslejr i London. Det er fire dage, der har budt på en masse hård og intens sparring og dermed har gjort den 24-årige dansker klar til sin VM-kamp den 25. august mod Jessica Munoz (17-1-1).

"Sparringen har været rigtig god. Jeg fik en ny pige i hver anden omgang, så det er ikke den samme sparringspartner gennem alle 10 omgange. Pigerne kommer friske, mens jeg bliver trættere, og det er altså hårdt. Men jo hårdere træningen er, des lettere bliver kampen," siger Dina Thorslund ifølge en pressemeddelelse.

Kampen mod den hårdføre mexicaner gælder WBO's ledige titel i superbantamvægt. Dermed får Thorslund mulighed for at sætte kronen på værket efter tidligere at have vundet interim- og youth-titler hos WBC samt en EM-titel.

"Nu er jeg et sted i min karriere, hvor jeg kun bokser om VM-titler, og derfor er det virkelig vigtigt, at jeg får god sparring, så mit niveau ikke falder gennem kampene. Min træning skal være hård, og jeg skal have den bedst mulige sparring, så jeg kan fortsætte med at udvikle mig," siger hun.

Det foreløbige program til Nordic Fight Night den 25. august i Struer Arena kan ses her: Program.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 151 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us