Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kem v Kohout 2 Foto Sauerland

Kem Ljungquist (4-0, 2 KO) kan som en af få danske profboksere glæde sig over kontinuerligt at have fået kampe det seneste halve års tid. Det er blot lidt mere end en uge siden, han senest var i ringen, og den 25. august bokser han igen, når der er Nordic Fight Night i Struer Arena.

Her skal Ljungquist i ringen mod den finsk baserede russer Gennadi Mentsikainen (5-2, 4 KO), som for en måned siden blev pointbesejret af islandske Gunnar Kolbeinn Kristinsson.

"Folk kan forvente en kampklar Kem, der laver en seværdig og spændende kamp, der ender med, at jeg stopper min modstander. Jeg har en slagkraft, der kan ryste enhver modstander," siger Kem Ljungquist ifølge en pressemeddelelse.

Den 2 meter høje og 107 kilo tunge Kem Ljungquist indeholder masser af god boksning, men som professionel har han endnu til gode at imponere stort. De fire første kampe har dog givet ham noget erfaring at bygge videre på.

"Der er kommet mere eksplosivitet i min boksning, og jeg behøver ikke være nervøs, hvis en kamp skulle gå alle omgangene, fordi jeg ved, at jeg er i god form," siger Kem Ljungquist.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 188 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us