Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Jallaw v Ayvazidi Foto Sauerland

Stortalentet Mahdi Jallaw (0-1) kom mildest talt uheldigt i gang med sin professionelle karriere, da han lørdag aften måtte se sig besejret af den ukrainske journeyman Artem Ayvazidi (11-12-1, 5 KO). Efter fire omgange, hvor Jallaw undervejs måtte i gulvet to gange, fik ukraineren tilkendt sejren på point.

I 1. omgang byggede Jallaw fint sin boksning op sit jab med enkelte kombinationer, uppercuts og hooks til kroppen. Det var flot og varieret boksning, og mod slutningen af omgangen ramte han ukraineren hårdt med et venstrekryds til hagen.

2. omgang begyndte på mange måder som første, bortset fra at Jallaw i perioder skiftede fodstilling til at bokse med højre fod forrest. Ud over at have et godt angrebsarsenal er han dog også selv åben for træffere. Men han var mere aktiv end Ayvazidi, der forsøgte sig med kropsslag og sving på de indre linjer. I stedet fr at bokse på afstand engagerede Jallaw sig for meget i denne form for boksning i infight. Alligevel var det dog igen danskeren, som snuppede omgangen.

I pausen mellem 2. og 3. omgang bad træner Jan Krogsgaard sin bokser om at lade være med at slås på de indre linjer: ”Der er ingen grund til at stå og slås med ham. Hold afstand og kør på udefra.”

I 3. omgang lagde Jallaw ud med at placere et jab i ukrainerens ansigt, men hans højre parade hang lavt, og få sekunder senere blev han selv ramt af et venstre sving, som hurtigt blev fulgt op. Det sidste sendte danskeren i gulvet. Jallaw var hurtigt oppe, men i resten af omgangen var danskeren på retræten. Ukraineren lugtede blod og gik nu endnu mere til angreb med kropsslag og sving til ansigtet.

I samme omgang lykkedes det dog Jallawa at få ukraineren til tælling, selvom det ikke virkede som om, at der burde være talt. Et slag til nakken, hvor Ayvazidi fik overbalance, endte med en tælling. I resten af omgangen var ukraineren stærkest, og Jallaw blev generelt ramt for meget og virkede i det hele taget rådvild.

I fjerde omgang blev Jallaw ramt af et dybt stød, som så ud til at gøre nas. Han bøjede sig lidt forover, men kæmpede videre. Han prøvede at jabbe og krydse ukraineren fra afstanden, men Ayvazidi marcherede fremad og fyrede nu lange serier af. Jallaw blev i infight og kæmpede. Med et minut tilbage af omgangen ramte ukraineren med et hårdt uppercut, som fik Jallaw til at træde to skridt tilbage, inden han faldt på bagen. Han var hurtigt oppe igen, men det kostede i pointregnskabet. I de sidste tredive sekunder blev Jallaw ligeledes presset tilbage og var helt åben.

De tre sidedommere scorede kampen 38-36, 37-36, 37-36 til fordel for Artem Ayvazidi.

Foto: Team Sauerland.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Vel er Artem Ayvazidi ikke nogen fusentast, men han er trods alt en bokser, som et stortalent som Mahdi Jallaw bør slå.

Det virker som om, Mahdi Jallaw er blevet professionel for tidligt. Derfor kan man godt spørge sig selv, om han er blevet fornuftigt rådgivet. Mon ikke han havde haft bedre af endnu et par år som amatør, hvor han forhåbentlig og formentlig kunne have bidt sig fast som en af de bedste herhjemme i sin vægtklasse?

Hvad bringer fremtiden, når man flopper allerede i sin debut? Tja, det er nu, Simon Lundt Hansen skal vise, at han er noget værd som manager og ikke bare er vandbærer. Kan han det? Jeg frygter, at det ebber ud i ingenting, og det vil være for bittert, hvis et så stort talent skal gå mere eller mindre til spilde.

Artem Ayvazidi har iøvrigt i en periode boet i Sverige. Han har blandt andet trænet under Bugoslavski og været klubkammerat med Anthony Yigit. På et tidspunkt vandt han vist nok også det svenske mesterskab som amatør.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 167 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us