Menu
REKLAME HER
A+ A A-

MahdiJallaw Foto Sauerland

Lørdag aften debuterer Mahdi Jallaw som professionel bokser, når han i Hannover i Tyskland for første gang træder op i ringen med bar overkrop. Her møder han ukrainske Artem Ayvazidi (10-12-1, 5 KO).

"Lige siden jeg var lille, har det været min drøm at bokse som professionel. Nu føler jeg mig klar, og chancen er her, så jeg vil gribe chancen med begge hænder og se, hvor rejsen fører mig hen," siger Mahdi Jallaw ifølge en pressemeddelelse.

36-årige Artem Ayvazidi har ikke nogen ciffermæssigt prangende rekordliste, men det hører med til historien, at den er skabt på den hårde måde. Han vandt sine første 10 kampe, og de seneste 13 kampe, som altså har resulteret i 12 nederlag og en enkelt uafgjort, har han mødt modstandere med en samlet rekordliste på 115-3-1.

"Jeg har set nogle Youtube-klip med min modstander. Han ligner en hård fyr, men mit team har forberedt mig godt, og jeg er klar til at tage min første sejr," siger Mehdi Jallaw.

Jallaw bokser stævnets første kamp, som begynder omkring klokken 17.40. I stævnets hovedkamp sætter Arthur Mann (13-0, 8 KO) sin WBO int'l-titel i cruiservægt på spil mod landsmanden Alexander Peil (10-0, 6 KO).

Hele stævnet kan ses på Viaplay Fighting.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 247 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us