Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kore med IBO bælte

Det var et flot resultat, som Landry Kore (8-0, 4 KO) leverede lørdag aften, da han i Belgien KO-besejrede den hidtil ubesejrede armener Armen Ypremyan (8-1-2, 3 KO) og snuppede IBO Mediterranean-titlen i mellemvægt.

"Modstanderen var en hård negl. Det var ikke så nemt," lyder det fra Landry Kore på Facebook.

"Jeg vil mene, at jeg klart vandt 1. omgang. I 2. omgang fandt han ud af, at han ikke rigtigt havde andre muligheder end at presse sig frem mod mig, og det gjorde han. Han fangede mig faktisk i 2. omgang, men jeg er så hardcore, at jeg kom tilbage," siger Landry Kore, som fik afgjort kampen i 5. omgang.

"Han blev ved med at presse sig frem. Vi stod i infight, og så lavede jeg favoritslaget op til hovedet og så ned til maven. Der fangede jeg ham første gang. Træneren råbte, at jeg skulle følge op, og det gjorde jeg så," lyder det fra Landry Kore.

28-årige Landry Kore boksede sine første seks kampe i Sauerland-regi uden dog at være på fast kontrakt hos den tyske promotor. Siden har han været lidt i et boksemæssigt ingenmandsland, men forhåbentlig kan sejren i Belgien være med til, at andre får øjnene op for den danske mellemvægter.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 272 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us