Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Silva 2

Lolenga Mock (42-14-1, 13 KO) har fundet sig en ny manager. Den 46-årige dansk-congoleser og promotor Mogens Palle gik tidligere på forårethver til sit, og i stedet har hen vendt næsen mod England, hvor han har lavet en aftale med selskabet MTK Global, som den tidligere europamester Matthew Macklin står bag.

"Jeg ser frem til at bokse i England igen. Før jeg mødte Haye, kendte ingen mig, men pludselig gjorde alle. Det bliver godt at komme tilbage," siger Lolenga Mock ifølge en pressemeddelelse.

Mock vendte for to et halvt år siden tilbage til ringen efter en længere pause. På det tidspunkt blev han af de fleste dømt færdig, men Mock har siden bokset 11 kampe med lige så mange sejre. Den flotte stime kulminerede i januar, hvor russiske Dmitrii Chudinov blev besejret.

Efterfølgende havde Palle en kamp klar mod engelske John Ryder, men Mock har i stedet ønsket at gå andre veje. Og han har blikket rettet mod et bestemt forbund.

"Jeg er rangeret som nummer 15 i verden lige nu, og WBC er den vej, jeg ønsker at gå. Jeg vil bokse om VM-titlen. Det har altid været en drøm," siger Lolenga Mock.

Comments (5)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

MTK Global er ikke et promotor firma, de er kun manager for deres boksere

This comment was minimized by the moderator on the site

Du har som sædvanligt ret. Det gik lidt hurtigt.

This comment was minimized by the moderator on the site

Var det ikke Mogens Palle der ikke ønskede at arrangere kampe for Mock.

This comment was minimized by the moderator on the site

Det er vist en strid om ord. Mogens Palle tilbød Lolenga Mock en kamp mod John Ryder - så det er svært at sige, at Palle ikke ønskede at arrangere kampe for ham. Efter lidt intern palaver er det da muligt, at det var Palle, som var hurtigst til at sige endegyldigt stop.

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg vil ikke flue kneppe om hvad der er 100% rigtigt, men er ret sikker på at Palle sagde stop af to grunde. Først var det fordi Mock ville have Palle til at gå igennem en advokat for at komme igennem til Mock og to, penge spørgsmål igennem pressen. Palle trak konsekvent stikket.

Ellers er det jo egentlig ikke andet end en fis i vinden, det betyder ikke så meget.

Godt at Mock er kommet videre.
God aften Alex.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 189 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us