Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Borrical 3 Foto KGZ Fougstedt

Patrick Nielsen (29-3, 14 KO) kan med god grund drømme om en returkamp mod tysk-armenske Arthur Abraham (47-6, 30 KO). Promotor Nisse Sauerland åbner i hvert fald for muligheden for et nyt opgør mellem de to.

"Det er da helt klart realistisk at stable en rematch på benene i Danmark. Det kommer selvfølgelig an på interessen, men er den der, så er det oplagt. Hvis publikum og fans vil have det, så laver vi Nielsen v Abraham II i København. Hvis der virkelig er tryk på interessen, så er det slet ikke et problem," sagde Nisse Sauerland ifølge Ekstra Bladet efter kampen.

Nisse Sauerland, der efter Patrick Nielsens forfærdelige kamp i oktober mod John Ryder hældte danskeren ud af teamet, er begejstret for den præstation, han så fra den bokser, han har arbejdet sammen med, siden han debuterede som 18-årig.

"Det var en meget tæt fight. Havde det været i Danmark, så kan jeg godt forestille mig, at afgørelsen var faldet ud til Patricks side. Han boksede fantastisk," lød det fra Nisse Sauerland.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg har endnu aldrig oplevet Nisse Sauerland svare skeptisk, hvis han bliver forelagt et forslag om en potentiel kamp. Det er lidt den samme sang her.

Når Nisse Sauerland siger, at "hvis publikum og fans vil have det" og "hvis der er tryk på interessen", kan det oversættes nogenlunde til: "Hvis Peter Nørrelund vil hive den megafede tegnedreng op af lommen".

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 205 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us