Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Barbosa Foto Wende

Det var en ærgerlig Patrick Nielsen (29-3, 14 KO), som sent lørdag aften kunne gøre status over kampen mod Arthur Abraham (47-6, 30 KO). En kamp, hvor Patrick Nielsen leverede en af karrierens bedste indsatser, men alligevel måtte se sig slået knebent på en split decision.

"Jeg føler mig snydt. Jeg har følelsen i maven af, at jeg vandt denne her kamp. Han ramte mig måske med fire-fem slag i nogle af omgangene, mens jeg rammer med mange flere slag i mange af omgangene. Derfor kan jeg ikke forstå, hvorfor jeg kunne være bagud," siger Patrick Nielsen til B.T.

27-årige Patrick Nielsen sagde inden kampen, at karrieren ville være slut i tilfælde af et nederlag. Men den måde, nederlaget kom på, får ham til at åbne en dør på klem.

"Jeg har en følelse af, at jeg vandt. Derfor vil jeg have en revanche. Får jeg det, fortsætter jeg, men møder jeg ikke Abraham, så kan det være lige meget," siger Patrick Nielsen.

"Jeg synes selv, at jeg bokser min bedste kamp mod den sværeste modstander. Jeg har aldrig mødt en modstander i den kaliber. Alligevel mener jeg, at jeg går op og vinder mod ham. Men man har jo set historien før i Tyskland," siger Patrick Nielsen med henvisning til, at mange tyske boksere gennem årene har fået en særdeles god behandling af sidedommerne.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 150 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us