Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Wawryczek 2 Foto Wende

Det bliver en lang kamp, hvis Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) lørdag aften skal skabe sensationen og besejre veteranen Arthur Abraham (46-6, 30 KO). Den 38-årige tysk-armener har ikke for vane at blive stoppet, og Patrick Nielsen regner da heller ikke med, at han kan få den tidligere verdensmester ned at ligge.

"Jeg kan ikke fortælle hele min plan, men jeg kan fortælle, at vi ikke går efter at få ham slået ud, men vi går efter at køre ham over i 12 omgange. Han er typen, der bliver mør. Han skal bare køres på hele tiden, og der skal slås på ham hele tiden, så han ikke får bygget sine slag op," siger Patrick Nielsen til Ritzau.

Arthur Abraham er storfavorit til aftenens opgør, og Patrick Nielsen har da også stor respekt for den 11 år ældre modstander. Men han er velforberedt på opgaven.

"Han er en solid type, og han slår hårdt, men man skal ikke gøre ham stærkere, end han er. Han er en sten, der bare går fremado og laver nogle sving. Han laver fire bestemte slag, som vi har trænet meget på, og som jeg skal være obs på," siger Patrick Nielsen.

Kampen mellem Patrick Nielsen og Arthur Abraham kan følges på 3+ fra klokken 22.30.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 271 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us