Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Adamu 1 Foto Wende

Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) kommer på lørdag på en meget vanskelig opgave, når han i Offenburg i Tyskland møder tysk-armenske Arthur Abraham (46-6, 30 KO). Oven på danskerens seneste kamp i oktober, hvor Patrick Nielsen blev stoppet af John Ryder i England, kan det virke som en alt for voldsom kamp. I den danske lejr tror de dog på chancen for sejr, og de hæfter sig ved, at Patrick Nielsen denne gang virker mere mentalt i balance end sidst.

"Patrick har genfundet sit hoved. I sin seneste kamp mod John Ryder tror jeg, at han glemte sin hjerne i Danmark. Men nu har han mentalt alt under kontrol," siger Patrick Nielsens træner, Gutte Løiborg, ifølge en pressemeddelelse.

Hverken den danske bokser eller hans træner har det tungt, at kampen bliver bokset i Tyskland. Patrick Nielsen har tidligere boet i Berlin og bokset på hjemmebane i Tyskland, og han mener derfor, at han er lige så meget på hjemmebane som Abraham.

Taktikken til lørdagens kamp er også klar.

"Patrick skal undgå infight og forsøge at bokse Abraham på distancen. Han må være tålmodig, for Arthur venter gerne længe, og han beskytter sig godt, indtil han lander det afgørende slag. Det må Patrick vide. Men vi er meget velforberedte på Arthurs stil," siger Gutte Løiborg.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 234 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us