Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Havnaa v Linkert 2 Foto Wende

Den norske cruiservægter Kai Robin Havnaa (12-0, 10 KO) bokser på lørdag i Offenburg i Tyskland sin 13. kamp. Denne gang er det tyskeren Frank Bluemle (15-5-2, 10 KO), som står for skud.

"Det er en kamp, som jeg skal vinde for at bevise, at jeg fortjener en titelkamp i min hjemby," siger Kai Robin Havnaa ifølge en pressemeddelelse.

Nordmanden udtrykker den obligatoriske respekt for sin modstander, som dog ligner en mand, som Havnaa må, bør og skal besejre. 29-årige Kai Robin Havnaa er generelt blevet matchet rimeligt forsigtigt, men han håber, at der i løbet af i år kan komme nogle hårde udfordringer på bordet.

"Min drøm er at bokse en titelkamp på hjemmebane i min næste kamp. Jeg har talt med min promotor Nisse Sauerland, og jeg ved, at det kan komme til at ske, så det giver mig mere motivation til at arbejde hårdt og vinde min kamp på lørdag," siger han.

Promotor Nisse Sauerland bekræfter, at fremtiden kan være en titelkamp på hjemmebane i Arendal i Norge.

"Vi vil gerne vende tilbage med et endnu større stævne efter sommer. Det vil sige en hårdere test for Kai og en titel på spil," siger Nisse Sauerland, som dog slår fast, at lørdagens kamp mod Frank Bluemle naturligvis skal vindes, hvis de planer skal blive til noget.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 97 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us