Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Acosta 3 Foto Wende

Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) har været igennem 130 sparringsrunder op til lørdagens kamp i Offenburg mod Arthur Abraham (46-6, 30 KO). Den 27-årige dansker er i den kamp en klar underdog, men han er optimistisk og tror på sejr. At kampen foregår i Tyskland, ser han ikke som nogen ulempe.

"Tværtimod. Jeg glæder mig til at bokse i Tyskland. I begyndelsen af min karriere boede jeg endda i Berlin. Jeg synes endda, at jeg har en hjemmebanefordel, da Danmark ligger tættere på Tyskland end Armenien. Avetik kan ændre sit navn, men ikke sin oprindelse. Han burde hellere bokse for sit hjemland og gøre folk der stolte," siger Patrick Nielsen ifølge en pressemeddelelse.

Patrick Nielsen kalder konsekvent sin modstander ved hans oprindelige navn, selvom han som professionel bokser, hvor han hele karrieren har boet og bokset i Tyskland, kun er kendt under kunstnavnet Arthur Abraham.

Hvis det skulle lykkes Patrick Nielsen at skabe sensationen og besejre Abraham, kan der ligge en stor kamp i horisonten og vente. Så langt tænker han dog ikke.

"Først og fremmest er jeg fokuseret på kampen på lørdag. Avetik er et stort navn i boksning og i supermellemvægt, men efter min sejr kan jeg slå alle," lyder det fra Patrick Nielsen.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 146 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us