Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Palle ved ringside Foto Woller

Der bliver alligevel ikke noget Danish Fight Night-stævne den 27. april i Hillerød. Mogens Palle har efter en række afbud fundet det nødvendigt at aflyse/udskude stævnet.

Årsagen er blandt andet, at Unathi Myekeni, som skulle møde Sarah Mahfoud, og Robert Quaye, som skulle møde Enock Poulsen, ikke har fået visum til at komme til Danmark. Derudover har to danske boksere i denne uge meldt forfald på grund af skader.

"Jeg er meget ked af at måtte skuffe de danske boksefans og ikke mindst bokserne, som har haft en forventning om at komme i kamp den 27. april. Skader kan man ikke gardere sig imod. Til gengæld piner det mig, at det har vist sig så problematisk at få godkendelse til at hente en række dygtige afrikanske boksere herop i tide. De aktuelle forhold gør det decideret vanskeligt at dyrke sportsligt samkvem med afrikanske lande, og det må vi naturligvis tage konsekvensen af fremover," siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Promotoren lover, at der inden længe vil komme nyt om en ny stævnedato.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Der er ingen tvivl om, at det vrimler med interessante boksere i Afrika, og jeg har længe plæderet for, at både Palle og Sauerland i højere grad vendte øjnene i den retning i jagten på modstandere til de danske boksere. Men det nytter jo ikke noget, hvis myndighederne er blevet så firkantede i forhold til at udstede visum, at det gentagne gange fører til aflysninger.

Det er dødærgerligt, hvis det reelt ikke kan lade sig gøre at hente modstandere i Afrika - for kvaliteten hos bokserne på disse kanter er absolut til stede. Men det her roderi kan selvfølgelig ikke fortsætte. Så må Palle finde modstandere i andre verdenshjørner.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 147 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us