Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Borrical 3 Foto KGZ Fougstedt

I løbet af de kommende to weekender får danske boksefans mulighed for at sidde hjemme i sofaen bag skærmen og se både Mikkel Nielsen (4-0, 2 KO) og Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) i aktion, når de går i ringen på udebaner i henholdsvis Sverige og Tyskland.

Lørdag den 21. april bokser Mikkel Nielsen i Sundsvall i Sverige mod svenskeren Simon Henriksson (5-1-1, 1 KO). Det er en kamp, som bliver vist direkte på TV 3 Max fra klokken 19.30. Det ligner en kamp, som Mikkel Nielsen bør være i stand til at vinde, hvis han bokser op til sit bedste.

Noget vanskeligere ser det ud for Patrick Nielsen, som den 28. april møder Arthur Abraham (40-6, 30 KO) i Offenburg i Tyskland. Her er det vanskeligt at se nogen reel chance for Patrick Nielsen, men som sædvanligt bliver vildskuddet forsøgt solgt som en kæmpe chance. At det i tilfælde af nederlag formentlig vil være det sidste, vi ser til Patrick Nielsen, er der dog næppe tvivl om.

"Det her er Patricks sidste chance. Han skal ud og lave en stor præstation, og forhåbentlig har Ryder-kampen været en øjenåbner, fordi han blev slået ud på så brutal vis," siger promotor Nisse Sauerland til B.T.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 236 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us