Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Lynggaard i kamp Foto Henrik Kristensen

Andreas Lynggaard (5-1, 1 KO) står som tidligere nævnt øverst på plakaten, når der den 21. april er Danish Fight Night i Nykøbing Falster Hallerne. Han får han chancen for at vinde IBO's youth-titel, men det bliver ikke som tidligere nævnt ghaneseren Emmanuel Martey, som står i modsatte hjørne. Lynggaard skal i ringen mod den 24-årige tanzanianer Abdallah Paziwapazi (21-6-1, 20 KO).

"Det bliver en kæmpe oplevelse at bokse i Nykøbing Falster. Det er en lille drøm, der går i opfyldelse for mig. Det var der, det hele startede for mig. Nykøbing Falster Bokseklub har for mig været den bedste klub at starte i. Menneskene omkring klubben har været fantstiske og været med til at bygge mig op. Selvom jeg er fløjet fra reden og videre ind i profrækkerne, så har jeg stadig kontakt til klubben og vennerne  byen. Derfor glæder jeg mig vildt meget til at bokse her igen," siger Andreas Lynggaard ifølge en pressemeddelelse.

Pazawapzi har vundet 20 ud af sine 21 sejre på knockout, og han er placeret som nummer 115 på BoxRec's computerrangliste - 61 pladser højere end Andreas Lynggaard.

Det ligner derfor en interessant matchning for Lynggaard, som i virkeligheden faktisk hellere ville have mødt landsmanden Jonas Madsen i en rematch. De to boksede i januar en tæt kamp, og Lynggaard erklærer sig mere end klar til endnu en tur i ringen.

"Jeg ville egentlig gerne have mødt ham allerede ved dette stævne. Men det er også fint at få denne her kamp, for så har vi en titel hver, og så kan vi bokse om to bælter til den tid. Men jeg skal simpelthen møde ham igen, og jeg vil tigge og bede om at få lov til at møde Jonas efter denne kamp," siger Andreas Lynggaard.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 203 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us