Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mikkel v Shalamberidze Foto Sauerland

Mikkel Nielsen (4-0, 2 KO) skal allerede om mindre end fire uger i kamp igen. Det sker den 21. april i Sundsvall i Sverige, hvor han møder svenske Simon Henriksson (5-1, 1 KO) på Nordic Fight Night.

De to boksere skulle have mødt hinanden for et halvt år siden, men ved den lejlighed satte en skade en stopper for opgøret. Nu forsøger de igen.

"Jeg blev seriøst irriteret, da kampen blev udsat. Jeg havde arbejdet min røv i lazer i to måneder og var i rigtig god form, men okay, den slags ting sker, og jeg har altid troet på, at kampen på et tidspunkt ville blive en realitet," siger Mikkel Nielsen ifølge en pressemeddelelse.

Simon Henriksson bliver trænet af den tidligere WBO-verdensmester Armand Krajnc, og den 27-årige bokser ser frem til det skandinaviske opgør.

"Mikkel Nielsen er en god bokser, og jeg forventer, at han vil give mig en god test. Det er det, jeg vil have. Jeg vil ikke have modstandere, som bare kommer for at hente pengene. Jeg vil have nogle, som udfordrer mig," siger Simon Henriksson.

Mikkel Nielsen bør være objektiv favorit i opgøret. Han er dog nødt til at hæve niveauet i forhold til den indsats, han laverede, da han for to uger siden besejrede Jemal Shalamberidze.

Stævnet i Sundsvall byder på tre titelkampe: De to svenskere Otto Wallin (19-0, 13 KO) og Adrian Granat (15-1, 14 KO) mødes om EU-titlen i sværvægt, Sven Fornling (13-1, 7 KO) sætter sin IBF Baltic-titel på spil mod Korel Horejcek (12-8-3, 10 KO), mens Mikaela Lauren (29-5, 13 KO) får chancen for at vinde IBO-titlen mod Verena Kaiser (10-0, 5 KO).

Foto: Team Sauerland.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Både den här matchen och alla andra som är över tolv minuters distans på den här galan väntar fortfarande på dispens från 12-minuters spärren från Kampsportsdelegationen.

P-Å P

This comment was minimized by the moderator on the site

Spændende med en kamp mellem 2 unge fremadstormende boksere. Kan PAP fortælle mere om Henriksson som jeg ikke har set bokse?

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 228 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us