Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Yebes 2 (Foto Wende)

Vind eller forsvind. Så enkelt beskriver Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) sit kommende opgør mod Arthur Abraham (46-6, 30 KO).

"Det er uden tvivl alt eller intet. Jeg har fået denne chance, og den griber jeg, selvom jeg ved, at det er vind eller forsvind," siger Patrick Nielsen til Ekstra Bladet.

Den 27-årige dansker lægger ikke skjul på, at karrieren er forbi, hvis det ikke lykkes ham at besejre den 38-årige tidligere IBF- og WBO-verdensmester.

Efter det grimme nederlag mod John Ryder i oktober, kunne Patrick Nielsen sikkert godt have trængt til et par kampe mod modstandere på lidt lavere niveau inden en stor udfordring. Muligheden var der for at møde Jeppe Morell, men for Patrick Nielsen har det handlet om hurtigst muligt at komme op mod en hård modstander.

"Man kunne selvfølelig godt starte småt ud og så arbejde sig op igen, men det gider jeg ikke. Jeg vil tilbage på toppen. Nu er det på tide, at jeg viser, hvem jeg er, så jeg springer lige ud i det. Jeg ved, at jeg er klar denne gang, for det hele kører bare for mig lige nu," siger Patrick Nielsen.

Kampen mellem Patrick Nielsen og Arthur Abraham bliver bokset den 28. april i den sydtyske by Offenburg.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 166 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us