Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mogens Palle og Diana Nadim

En debutant vil komme i ringen, når bokseringen næste gang bliver stillet op til Danish Fight Night, når 27-årige Diana Nadim bokser sin første kamp som pengebokser.

"Jeg mener selv, at min stil passer bedre til profboksning. Selvom jeg klarede mig godt som amatør, så kom jeg ofte lidt sent i gang i første og anden omgang, mens jeg næsten altid var stærkest i anden halvdel af kampen. Jeg er hårdtslående og kan fighte og gå fremad i ringen. Jeg bliver bedre omgang for omgang. Derfor passer det mig bedre med længere kampe," siger Diana Nadim ifølge en pressemeddelelse.

Diana Nadim har bokset 90 kampe som amatør. Hun har flere danske mesterskaber bag sig, ligesom hun to gange har vundet det nordiske mesterskab. Hun har desuden vundet EM-titlen for U19-boksere.

"Det har altid været min drøm at blive professionel bokser. Nu har Mogens Palle givet mig chancen, og den vil jeg gribe. Jeg har store ambitioner, og mit mål er naturligvis at blive verdensmester en dag," siger Diana Nadim.

Diana Nadim er lillesøster til fodboldspilleren Nadia Nadim, som for få måneder siden løb med prisen som Årets Dansker 2017.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 161 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us