Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Bashanov v Varga 2 Foto KGZ Fougstedt

Det var som ventet alt for stor en opgave, da Adam Bashanov (1-2, 0 KO) lukkede Nordic Fight Night med et klart nederlag til tyske Nick Hannig (3-0, 3 KO). Efter seks omganges klø gik Bashanov ned for anden gang og blev stoppet.

At det var en yderst vanskelig opgave for Bashanov, tog det ikke lang tid at konstatere. Den lidt lave, men til gengæld fysisk stærkere tysker, gik til makronerne, og han demonstrerede hurtigt, at der er power i handskerne. Allerede efter 1. omgang havde Bashanov taget imod flere hårde træffere, og tuden var slået til blods.

Det fortsatte den med at være - altså slået til blods. Bashanov var oppe mod en stærkere modstander, men man må give ham, at han kæmpede tappert og boksede sin chance.

Adam Bashanov forsøgte undervejs i 3. omgang at give indtryk af, at tyskerens slag ikke påvirkede ham. Den slags klinger dog en smule hult, når ens ansigt er omtrent lige så rødt som fagforeningen 3F. Rent bokseteknisk viste Bashanov eksempler på, at han ikke var ringere end Hannig, men tyskeren havde bare en fysisk styrke, som Bashanov ikke kunne hamle op med.

I 5. omgang måtte Bashanov endda en tur i gulvet. Han blev presset i hjørnet og måtte til slut tage tælling. Han kæmpede sig på benene til det, der kun kunne være endnu flere klø. Det var det da også - og da han i 6. omgang igen blev sendt i gulvet, blev kampen stoppet.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 127 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us