Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mikkel v Turelli Foto KGZ Fougstedt

Det var hverken kønt eller overbevisende, da Mikkel Nielsen (4-0, 2 KO) sikrede sig sin fjerde sejr i lige så mange kampe. Jemal Shalamberidze (7-3, 4 KO) viste sig at være en hård nød, som Mikkel Nielsen kun med det yderste af neglene fik hevet sejren hjem imod.

Det var faktisk en ganske kompetent georgier, som Mikkel Nielsen var kommet op mod. Boksere fra netop Georgien er ellers ofte af en lidt tvivlsom kvalitet, men højrefodsbokseren Shalamberidze viste hurtigt, at han havde evnerne til at volde Mikkel Nielsen visse problemer. Især Sharambelidzes direkte venstre sad flere gange lige i masken på Mikkel Nielsen, der havde sine vanskeligheder ved at få både det venstre jab og højren ind på georgieren.

I 3. omgang begyndte Mikkel Nielsen at arbejde mere med sit venstre jab, og det gav bonus. Når fulgte op med den dybe højre, var der som regel gevinst. Pointene blev sat i banken, men georgieren lod ikke til at blive specielt mærket, og han tog ikke imod specielt mange træffere.

Trætheden begyndte i 4. omgang at melde sin ankomst. Det betød, at Mikkel Nielsen i flere tilfælde satsede på store slag fra lang distance, og det var sjældent nogen god idé. Dem kunne Jamal Shalamberidze som regel godt håndtere, men i det mindste fik danskeren arbejdet langt mere end sin modstander - hvilket kan være et positivt signal at sende til dommerne.

Dommerne scorede kampen 58-56, 59-55, 60-54 til fordel for Mikkel Nielsen. Knock-out.dk scorede kampen 58-56.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 157 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us