Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dzindo v Mykrytskyi 3 FotoTrine

Helt som ventet havde Haris Dzindo (6-0, 3 KO) ingen vanskeligheder ved at sikre sig karrierens sjette sejr i lige så mange kampe. Den ungarske journeyman Karoly Lakatos (14-60-1, 5 KO) var ikke interesseret i andet end at spoile og få tiden til at få. De fire omgange blev derfor ganske ensidige med en jagtende dansker og en flygtende ungarer.

Det var ikke overraskende Dzindo, som lagde fra land som den styrende bokser, der forsøgte at skabe kampen, mens ungareren mest af alt havde travlt med at overleve. Dzindo måtte bevæge sig en hel del i ringen, hvis han ville følge med ungareren, som havde travlt med at gå baglæns.

Allerede i 1. omgang fik Dzindo ellers godt ram på sin modstander, men straks efter gik Lakatos ind og holdt for at undgå yderligere klø. Samme fremgangsmåde brugte han senere, når han var ved at være presset. På den måde blev det ved med at være vanskeligt for Haris Dzindo at få modstanderen lukket op.

Alle omgangene blev derfor ganske ensidige med Haris Dzindo på en nærmest endeløs jagt efter Karoly Lakatos. Når han endelig fik ham fanget og fik træffere ind, skyndte ungareren sig at spoile, så han ikke behøvede at tage imod flere øretæver end højst nødvendigt.

Videre spændende var det ikke - og videre seværdigt var det heller ikke - men Haris Dzindo kan da glæde sig over en sikker sejr, som lød på 40-36 hos alle tre dommere.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 200 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us