Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina og Ashley Foto Team Sauerland

Alicia Ashley (24-11-1, 4 KO) lægger gerne favoritværdigheden over på Dina Thorslund (10-0, 6 KO) op til de to bokseres møde om WBC's interim-titel. Alligevel mener den 50-årige jamaicaner dog, at hun vil være i stand til at vinde.

"Jeg har mange våben i mit arsenal. Det er muligt, at jeg er underdog, men jeg har været i denne situation mange gange før og er kommet ud på den anden side som vinder," sagde Alicia Ashley på dagens pressemøde,  hvor de to boksere for første gang stod ansigt til ansigt.

En jamaicansk sejr vil såmænd ikke være nogen sensation, og den 24-årige dansker erklærer da også sin største respekt for modstanderen.

"Jeg har stor respekt for Alicia og for, hvad hun har opnået i sin karriere, men det er min tid nu," sagde Dina Thorslund.

Foto: Team Sauerland.

Comments (4)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Er der nogen, der ved, hvorfor Sauerland undlader at bruge ordet ”interim” på kampplakaten?

TV 2 og B.T. gør det samme i deres omtale. De burde betegne det på samme korrekte måde som i denne artikel: En kamp om WBC's interim-titel. Fatuma Zarika er jo stadig den rigtige WBC-verdensmester.

Men ellers skal det da nok blive et spændende og sikkert nogenlunde jævnbyrdigt opgør.

This comment was minimized by the moderator on the site

Hvad så ThomasDK, du havde meget travlt med at kommentere at Sauerland havde glemt at skrive interim på kampplakaten op til Thorslund vs Ashley stævnet, hvad siger du så til at Palle skriver 2 VM kampe i pressemeddelelsen om Nykøbing Falster stævnet, her er der tale om 2 Youth titelkampe som har samme værdi som bagdækket på min cykel

This comment was minimized by the moderator on the site

IBO kan vi for min skyld godt sende hen, hvor peberet gror, men Enock Poulsens titel er næppe helt uden betydning, selvom den i sig selv ikke er det store værd.

Lolenga Mock er trods 11 sejre på stribe blevet holdt uden for ranglisterne af de betydende forbund. Skyldes det mon udelukkende hans alder? Eller havde det set anderledes ud, hvis han havde bokset om nogle af forbundenes småtitler?

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys burde Mogens Palle nok have investeret i den slags titler til Mock (WBO Europe / IBF Baltic / WBA Bullshit / you name it…).

Hvis det kan puste ekstra til boksernes motivation, at der er en titel på spil, ser jeg det egentlig som positivt med en mindre titel hos et af de betydende forbund, da det giver point hos det pågældende forbund. Men man skal selvfølgelig kalde tingene, hvad de er – og der er ingen VM-titler på spil i Nykøbing Falster.

This comment was minimized by the moderator on the site

Selvfølgelig bør man kalde titlerne det, de er. I dette tilfælde Youth-titler.

Jeg er dog ikke med dig Flemkris i det med bagdækket på din cykel og vil henvise til Alex' vurdering, som jeg deler.

Om man kan lide det eller ej, så det tilsyneladende et vilkår nu om dage, at man bliver nød til at benytte diverse interkontinentale- og andre titler under de store forbund, hvis man vil gøre sine hoser grønne hos de pågældende forbund. Ellers risikerer bokserne at ryge ud på en større omvej ift. andre staldes boksere.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 165 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us