Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Hede v Nadori Foto KGZ Fougstedt

Det bliver i en ny vægtklasse, at Frederik Hede Jensen (2-0, 1 KO) skal bokse, når han på lørdag ved Nordic Fight Night i Struer kravler i ringen mod spanske Brian Palaez (4-2, 1 KO). Den 21-årige dansker har bokset sine to første kampe i fjervægt, men nu hopper han op og bokser i superfjervægt.

"Det er i disse år, at man skal eksperimentere lidt. Så nu prøver vi at rykke mig en klasse op og se, om jeg kan være med," siger Frederik Hede Jensen til Aarhus Stiftstidende.

Selvom det er et år siden, at Frederik Hede Jensen debuterede som professionel, står han blot foran sin tredje kamp med bar overkrop. Han håber da også, at 2018 bliver året, hvor han får endnu flere kampe på rekordlisten.

"Jeg er nødt til at have flere kampe, hvis min udvikling skal følge med. Udover den i Struer skal jeg gerne have tre kampe mere i år. Får jeg ikke det, så er det svært at holde trit med de andre, og så er det, at jeg måske skal overveje, om det er boksningen eller uddannelsen, som jeg skal koncentrere mig om," lyder det fra Frederik Hede Jensen, der peger på de store forbunds youth-titler som et oplagt mål.

"Tan0ken er, at jeg skal have en kamp om et juniorverdensmesterskab i et af de fire store forbund inden for de kommende år. Du kan blive juniorverdensmester, indtil du er 25, men jeg kunne godt tænke mig at vinde det inden," siger han.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 227 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 226 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us