Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Bashanov v Varga Foto KGZ Fougstedt

Adam Bashanov (1-1, 0 KO) kommer ikke sovende til sejren, når han den 10. marts bokser sin tredje professionelle kamp. Modstanderen bliver tyskeren Nick Hannig (2-0, 2 KO), som har vundet begge sine hidtidige kampe på knockout.

Senest valgte han i september at knalde sin modstander i gulvet, selvom modstanderen stak næven frem for at hilse, da kampen skulle begynde. Det er da også noget, Adam Bashanov har noteret sig.

"Han er meget stærk og en stor puncher, som vi så i hans sidste kamp. Han slog fyren ud, før de havde slået handskerne mod hinanden, som man jo gør, inden kampen starter. Det var ikke smukt. Intet sportmanship der. Han er absolut ikke en gentleman," siger Adam Bashanov ifølge en pressemeddelelse.

Bashanov tabte sin seneste kamp, da han efter en ellers fin indsats måtte se sig besejret af svenske Hampus Henriksson. Men denne gang venter en sejr, lover han.

"Jeg vil være godt forberedt på denne kamp. Vi vil lave en plan A, B og C, og jeg er sikker på, at hvis jeg følger instruktionerne fra mit hjørne, så vinder jeg også," siger Adam Bashanov.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 209 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 208 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us