Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Micki v Valori 3 Foto Wende

Micki Nielsen (25-1, 15 KO) kan måske stå foran en ganske interessant titelkamp. Den 24-årige dansker er af den Europæiske Bokse Union (EBU) blevet udpeget som officiel udfordrer til den ledige EU-titel i cruiservægt. Italienske Fabio Turchi (14-0, 11 KO) er udpeget til at være Micki Nielsens modstander i kampen om den ledige titel.

De to bokseres promotorer har nu frem til den 12. marts til at bliev enige om tid og sted for opgøret. Kan de ikke blive enige, vil kampen gå til purseoffer.

Micki Nielsen er placeret som nummer 13 på europaranglisten - to pladser lavere end Turchi. En erobring af EU-titlen vil derfor få ham til at avancere kraftigt på listen.

24-årige Fabio Turchi bliver ifølge italienske boksekilder beskrevet som et af støvlelandets største boksehåb for fremtiden.

Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg troede først, at det var Fabio Tuiach, som Micki Nielsen skulle møde. Det ville have været en rigtig fin matchning og en god mulighed for Micki Nielsen.

Fabio Turchi er straks en anden sag. En helt, helt anden sag... Det er svært at forestille sig Micki Nielsen vinde over Turchi.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 211 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us