Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Khattab v Cordero Foto Wende

Abdul Khattab (15-2-1, 4 KO) havde sat næsen op efter, at karrieren skulle tilbage på rette spor den 10. marts. Sådan bliver det imidlertid ikke, for Khattab kommer ikke på programmet ved Nordic Fight Night i Struer.

"Lige nu træner jeg og venter på, at der sker noget. Jeg havde troet, at jeg skulle bokse den 10. marts, men det skal jeg ikke alligevel," sger Abdul Khattab til B.T.

For lidt mere end et år siden tabte Khattab på knockout til tyskeren Arman Torosyan. Siden har han været uden en fast aftale, og han har blandt andet budt sig til hos Mogens Palle, hvilket dog ikke har ført til kampe. Et er dog sikkert: Abdul Khattab skal have nogle kampe, hvis karrieren igen skal på rette spor.

"Jeg kan ikke få det til at fungere, hvis jeg ikke snart får kampe. Det er jo ved kampene, at jeg tjener mine penge. Jeg får ikke penge andre steder fra eller mellem kampene," siger han.

Abdul Khattab boksede senest i oktober, hvor han af Sauerland var udset til at tabe mod tyskeren Ronny Mittag. Khattab leverede dog en flot indsats og opnåede uafgjort.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 262 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us