Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Thorslund v Jornaec Foto KGZ Fougstedt

Dina Thorslund (10-0, 6 KO) får sin titelkamp - og det bliver på hjemmebane i Struer. Lørdag den 10. marts møder hun jamaicanske Alicia Ashley (24-11-1, 4 KO) i en kamp om WBC's interim-titel i superbantamvægt.

"Jeg er virkelig glad for, at kampen foregår hjemme i Struer. Jeg vil gerne give noget tilbage til byen, der har støttet mig så meget. Jeg vil træne hårdere end nogensinde for at sikre, at jeg er i den bedst mulige form. Dette er en vigtig kamp for mig og det første skridt på vejen mod at samle alle bælterne," siger Dina Thorslund ifølge en pressemeddelelse.

Den 24-årige EBU-mester har de seneste mange måneder været en smule frustreret over manglende udsigt til kampe, men nu kan hun starte 2018 med et opgør om et af de store bælter mod sin hidtil sværeste modstander. På BoxRec's uafhængige computerliste ligger Alicia Ashley placeret som nummer 7, mens Dina Thorslund er nummer 17.

Ashley har stor respekt for sin 26 år yngre modstander, men hun tror på sejren.

"Jeg tror, at Dina vil vise sig at være en formidabel modstander. Fra de videoer, jeg har set af hende, kan jeg se, at hun er en dygtig all-rounder, så jeg tror på, at det bliver en underholdende kamp," lyder det fra Alicia Ashley.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 242 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us