Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Havnaa v Linkert 2 Foto Wende

Kai Robin Havnaa (11-0, 9 KO) må med få dages varsel forberede sig på en ny modstander til på lørdag, hvor han i sin hjemby Arendal i Norge bokser hovedkamp ved Nordic Fight Night.

Den norske cruiservægter skal i stedet for Gezim Tahiri nu i ringen mod tjekkiske Daniel Vencl (9-5, 6 KO).

"Vi blev kontaktet af repræsentanter fra Tahiri med besked om, at han havde været involveret i en bilulykke og derfor ikke var i stand til at rejse til Arendal. Som promotor er det den sidste besked, du ønsker at få i ugen op til et stævne, men heldigvis havde vi Vencl på hånden, hvis der skulel opstå sådan en situation," siger promotor Nisse Sauerland ifølge en pressemeddelelse.

Situationen er langt fra optimal. Havnaa har - blandt andet gennem sparring med Otto Wallin - forberedt sig på at skulle møde et højrefodsbokser, og i stedet kommer han nu til at stå over for en ortodoks bokser med venstre fod forrest. Vencl er desuden ikke en specielt frygtindgydende modstander, og han vil ikke bringe Havnaa ret meget videre. Men med et afbud med så kort varsel skal nordmanden mest af alt være glad for overhovedet at komme i kamp.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 147 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us