Menu
REKLAME HER
A+ A A-

SvenFornling

Sven Fornling (12-1, 6 KO) ser meget frem til fredagens titelkamp i København, hvor han sætter sin IBF Baltic-titel på spil mod Jeppe Morell (8-1, 3 KO).

"Jeg har virkelig ventet længe på denne kamp. Efter sejren i Baltiskan (over Arijan Sherifi i marts 2017, red.) troede jeg, at der ventede guld og grønne skove. Jeg forventede at få en kamp i den tidligere sommer, men det blev i stedet til en lang venten," siger Sven Fornling til Sydvenskan.

Den 29-årige svensker har ikke været i ringen, siden han i marts erobrede titlen mod den hidtil ubesejrede Arijan Sherifi. Han mener, det er en sejr, som viser, at han vil være i stand til at besjere Morell.

"Boksemæssigt er Sherifi på det højeste niveau af alle, jeg har mødt, og han er helt sikkert også bedre end Morell, selvom jeg tror, det bliver en sværere kamp i København. Jeg tror ikke, at Morell på samme måde kommer til at byde op til fight," siger Sven Fornling, som har forudsigelsen af sin egen kamp klar:

"Jeg tror, det kommer til at blive en krig om at få midten af ringen. Men jeg kommer til at tage mere og mere over, jo længere kampen går. Det bliver en klar pointsejr eller en sen knockout," siger Sven Fornling.

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 238 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 237 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us