Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Lihaug v Simeunovic Foto Wende

Tim-Robin Lihaug (16-4, 9 KO) skal den 3. februar forsøge at få karrieren tilbage på rette spor. Det sker, når han ved Sauerlands stævne i Arendal i Norge møder ukrainske Vasyl Kondor (18-18-1, 5 KO).

På papiret ligner han umiddelbart ikke den store modstander, men med tre nederlag i sine seneste fire kampe gælder det for nordmanden mest om at komme tilbage på vindersporet.

"Sidste år tabte jeg to gange mod gode modstandere, men jeg vil ikke fokusere på de kampe. Det er, hvad der sker næste gang, som er vigtigt," siger Tim-Robin Lihaug ifølge en pressemeddelelse.

Efter det forventelige nederlag til Arthur Abraham har Lihaug lidt to nederlag mod folk, som ganske vist er udmærkede, men som nordmanden alligevel burde kunne gøre det bedre mod. Alt det vil han nu rette op på, så året i år kan blive stort.

"I år vil jeg finde en rytme, få nogle gode sejre og derefter udfordre om en titel. I slutningen af 2018 vil jeg kunne sige, at jeg har vendt karrieren rundt, og at min fremtid ser lys ud," lyder det fra den norske letsværvægter.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 234 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 234 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us