Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell i kamp 2

Jeppe Morell (8-1, 3 KO) føler sig mere end klar til fredagens titelkamp, hvor han møder svenske Sven Fornling (12-1, 6 KO). Svenskeren er indehaver af IBF Baltic-titlen, som Morell ønsker at snuppe, og på papiret ligner det et meget spændende opgør mellem de to skandinaver.

Begge boksere har op til kampen givet udtryk for stor tro på sejr.

"Jeg er virkelig stærk lige nu og kan køre over de fleste. Jeg vil gå så langt som at sige, at det vil overraske mig, hvis Sven Fornling kan gå 10 omgange med mig. Jeg ved godt, at han er en mand, der er stærk og i god form, og jeg undervurderer ham på ingen måde. Men jeg har bare ek ekstra gear lige nu," siger Jeppe Morell ifølge en pressemeddelelse.

Morell har sammen med Jonas Madsen været en tur i Miami i USA, hvor der er prøvet kræfter med omkring 10 forskellige sparringspartnere. Det er en tur, som ifølge Morell har gjort ham til en bedre bokser, og derfor er han ikke i tvivl om, at han vil formå at besejre sin svenske modstander.

"Jeg gør bare det, der skal til for at vinde kampen. Jeg kan sagtens rode rundt med ham i infight, hvis det skal være, men jeg mener faktisk også, at jeg er bedre teknisk end ham, så jeg kan også sagtens bokse ham. Han får sig en overraskelse, hvis han tror, at jeg kun ken bokse på én bestemt måde," siger han.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 213 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 213 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us