Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Jonas v Beroshvili 2

Jonas Madsen (11-0, 4 KO) er selvsikker, inden han på fredag sætter sin IBF youth-titel på spil mod landsmanden Andreas Lynggaard (5-0, 1 KO). Faktisk er han så selvsikker, at han er villig til at sætte sin purse på højkant.

“Nu da Andreas Lynggaard i sin tid kom med sådan en flabet udfordring, så vil jeg da også gerne komme med et lidt flabet forslag om, at vinderen tager alle pengene. Jeg har ikke talt med Mogens Palle om, hvorvidt det praktisk kan lade sig gøre. Men ellers er det vel også noget, der kan ordnes frivilligt, og hvis det kan, så er jeg klar. Jeg er sikker på mig selv og overbevist om, at jeg vinder denne kamp,” siger Jonas Madsen ifølge en pressemeddelelse.

22-årlige Jonas Madsen har sammen med Jeppe Morell, som ligeledes skal bokse titelkamp, forberedt sig i Miami i USA. Det er forberedelser, der har bragt han i perfekt form, lover han.

“Jeg er selv i perfekt form. Det kan nærmest ikke blive bedre. Jeg går naturligvis altid efter at vinde, men jeg vil også meget gerne stoppe ham. Jeg tror sgu ikke, at Lynggaard har luften til at gå alle 10 omgange med mig, så jeg går efter knockouten,” siger Jonas Madsen.

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 182 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 182 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us