Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Polyakov i kamp

Lolenga Mock (41-14-1, 13 KO) bør være mere end klar til næste fredags opgør mod russiske Dmitrii Chudinov (20-1-2, 13 KO). Mock har i ugerne op til kampen sparret med ukrainske Viktor Polyakov (13-2-1, 6 KO), og han har været en hård nød.

"Det er en bokser med kæmpe erfaring, jeg har haft fornøjelsen af, og det betyder sindssygt meget i forberedelserne til en kamp mod Chudinov. Glem ikke, at Polyakov er tidligere WBA-mester, han er rangeret som den bedste bokser i Ukraine i øjeblikket, så sparring med ham betyder, at jeg skal arbejde mere, og jeg skal være dygtigere. Én fejl mod ham, og jeg bliver straffet med det samme," siger Lolenga Mock ifølge Århus Stiftstidende om den ukrainske bokser, som for et halvt år siden vandt WBA int'l-titlen.

Den titel vandt han ved at besejre den tidligere WBA-mester Giovanni De Carolis. Siden har ukraineren været i Tyskland for at møde et af Sauerlands store håb, Stefan Haertel. Her leverede ukraineren en indsats, som med garanti havde sikret ham sejren, hvis kampen ellers var bokset et hvilket som helst andet sted end i Tyskland.

Den 36-årige ukrainer har nydt opholdet i Østjylland.

"Mine børn og kone måtte selv fejre jul i år. Men de forstår mig. De ved, at jeg er bokser, og at det her er vores liv. Det har været tre gode uger i Århus, god sparring fire gange om ugen, et dejligt hotel og en spændende by, så jeg har nydt det. Og nu kan jeg kun sende de bedste ønsker  om held og lykke til Lolenga Mock til kampen 5. januar. Han er så klar," siger Viktor Polyakov ifølge Århus Stiftstidende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 166 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 165 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us