Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Brudov 3

Ditlev Rossing (7-0, 4 KO) er i fuld gang med at forberede sig til sin WBC youth-titelkamp den 5. januar mod Miguel Angel Peralta (9-1, 8 KO). Det gør han blandt andet på en lidt utraditionel måde, nemlig ved at nærstudere boksere som Jersey Joe Walcott og Achie Moore.

"Jeg har arbejdet meget med min defensiv op til kampen og er begyndt at studere boksere fra 1930'erne, 40'erne og 50'erne for at hente inspiration," siger Ditlev Rossing til Skive Folkeblad.

"Der er meget defensivt, som er gået tabt siden. Dengang boksede de 15 runder og mange flere kampe hvert år, så de var afhængige af at kunne passe bedre på sig selv. I dag kan en topbokser måske nøjes med to kampe om året, fordi der er så mange penge i det, men dengang skulle de bokse hele tiden," tilføjer han.

Ditlev Rossing har i sine hidtidige profkampe bokset i et til tider hæsblæsende tempo og levet på sin voldsomme fysiske styrke. Han er nu begyndt at forberede sig på, at kampene bliver meget længere, end han har været vant til.

"Jeg har haft meget i fokus at økonomisere med kræfterne, sætte slagene op, når de er nødvendige i stedet for at banke løs hele tiden. Det kunne jeg sagtens gøre som amatør i ni minutter, en nu skal jeg kunne gå 10 omgange," siger Ditlev Rossing.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 186 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 186 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us