Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Granat v Mrazek 3 Foto Wende

Adrian Granat (15-1, 14 KO) er tilbage på vindersporet. Fredag aften var den svenske sværvægter i ringen i Hamburg i Tyskland, hvor han stoppede georgiske Irakli Gvenetadze (9-6, 8 KO) i 4. omgang.

Det var dog ikke uden vanskeligheder for den 26-årige svensker. Gvenetadze, som tidligere på året voldte Pierre Madsen en del bøvl, er en ganske god teknisk bokser, men præcis som det var tilfældet i Danmark, viste han sig at have rygrad som en regnorm, når trætheden begyndte at melde sig.

I de første tre omgange havde Granat store udfordringer med at finde ud af højrefodsbokseren Gvenetadze. Svenskeren virkede tung og langsom, og det var som om, han ikke rigtigt turde angribe, da han ofte blev straffet af effektive kontrastød fra georgieren. Efter tre omgange syntes Gvenetadze at være foran på point, men det ændrede sig i 4. omgang, hvor Granat sendte ham i brædderne med en højre til kæben.

Georgieren kom op, men hans hjørne valgte at afbryde kampen - til stor utilfredshed for blandt andet stævnets promotor, Erol Ceylan, der - med rette - mente, at georgieren burde have kæmpet noget mere for sejren.

Samme tynde indstilling havde han, da han i sommer mødte Pierre Madsen i Århus. Også her voldte georgieren den lokale hjemmebanehelt store problemer, men i 4. omgang, da trætheden begyndte at melde sig, fik han en af den slags skader i armen, som georgiske boksere har for vane at få, når de bliver trætte.

Med sejren står Adrian Granat foran en EU-titelkamp mod landsmanden Otto Wallin (18-0, 12 KO). En kamp, som Team Sauerland formentlig vil placere i Sverige. Hvis Granat skal vinde den kamp, skal han dog hæve niveauet i forhold til fredagens opgør.

Foto: Wende,

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Også en anden svensker, Karlo Tabaghua (18-11, 13 KO), var i ringen i Hamburg. Han tabte på point til tyskeren Sebastian Formella (17-0, 8 KO).

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 212 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 211 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us