Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Lynggaard v Gogebashvili 2 Foto Sjørup

Andreas Lynggaard (5-0, 1 KO) ser meget frem til, at han om to uger skal bokse karrierens første titelkamp. Her udfordrer han landsmanden Jonas Madsen (11-0, 4 KO), som er indehaver af IBF's youth-titel. Den titel vil Lynggaard gerne have fingrene i, og det mener han, at der skulle være gode muligheder for.

"Jeg er i den bedste form nogensinde. Min skulder er helt på plads. Formen er god, og jeg har de bedste folk omkring mig. Bare vent og se. Jeg glæder mig til kampen, og han får nok at se til," siger Andreas Lynggaard ifølge en pressemeddelelse.

Andreas Lynggaard føler sig overbevist om, at han kan tage sejren. Han peger på sin fysiske styrke som en forskel mellem de to.

"Jeg går ikke efter knockouten, men jeg ved, at den kan komme, hvis han ikke er forberedt på slaget. Lander jeg slaget rigtigt, så lægger han sig ned," siger Andreas Lynggaard, der blandt andet har sparret med nogle amatørboksere samt profkollegerne Abdul Khattab og Sven Fornling, der som bekendt skal bokse titelkamp mod Jeppe Morell.

"Det går rigtig godt. Jeg bokser lige op med mine sparringspartnere. Så det er perfekt. Sven Fornling er jo en klassebokser, som er omkring top 50 i verden, og ham bokser jeg lige op med, så det er fuldstændig optimalt. Det giver også en hel del til selvtilliden," siger Andreas Lynggaard.

Titelkampen mellem de to danskere er sat til 10 omgange.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 217 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 217 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us