Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Heinze v Chikovani 2

Daniel Heinze (6-2-1, 2 KO) er ikke på programmet, når der om to uger er Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne i København. Den 30-årige supermellemvægter blev tidligere på efteråret opereret i sin højre hånd, og den 18. januar skal han have fjernet det jern, der er blevet opereret ind i hånden.

"Jeg har ikke nogen endegyldig dato for, hvornår jeg kan bruge hånden i fuldt omfang igen, men lægen, der opererede mig, har fortalt, at jeg skal regne med at holde hånden i ro en uge til 14 dage, efter jeg har fået fjernet jernet," siger Daniel Heinze til Sjællandske.

Heinze har i løbet af 2017 været igennem nogle hårde og jævnbyrdige kampe, som desværre er endt med knebne nederlag. Her har den skadede højre hånd haft en negativ påvirkning, men om operationen helt kan fjerne generne, er endnu umuligt at sige.

"Det er svært at sige på nuværende tidspunkt, men jeg krydser fingre for, at det kommer til at virke, for jeg har godt nok været udfordret i forhold til træning og kamp i de sidste to år på grund af problemer med den hånd," siger Daniel Heinze.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 227 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 227 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us