Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mogens ved ringside Foto Henrik Kristensen

Det er uforståeligt og ærgerligt, at Danish Fight Night-stævnet den 5. januar efter al sandsynlig ikke kommer til at blive vist på tv. Det mener alle danske boksefans naturligvis, og deres ærgrelse og undren bliver selvsagt delt af promotor Mogens Palle. Det skriver den 83-årige promotor i en kronik i B.T.

Mogens Palle fortæller, at han op til det kommende stævne har foreslået TV 2, at stationen kan få rettighederne til stævnet mod at spytte lidt penge i kassen til et velgørende formål.

"Der er mange udgifter forbundet med at holde en boksestald kørende, men for at vise, at det vigtigste ikke er mine indtjeningsmuligheder, tilbød jeg denne event gratis til TV 2 mod et lille aftalt beløb pr. seer (eksempelvis 5 kr. pr. seer), som så skulle gå ubeskåret til forskning mod den frygtelige sygom alzheimers. Det takkede man lynhurtigt nej til uden nogen begrundelse," skriver Mogens Palle.

Stævnet den 5. januar bliver da også uden sammenligning det bedste af de hidtidige Danish Fight Night-stævner. Det er matchninger, der leder tankerne tilbage til "de gode, gamle dage".

"Det er i al beskedenhed et stævne, som jeg sammen med Brian Nielsen er meget stolt af at kunne præsentere. Derfor undrer det mig også, at ingen dansk tv-station ønsker at transmittere begivenheden til den danske befolkning," skriver Mogens Palle, som derfor ærgrer sig over, at TV 2 blankt har afvist hans forslag.

"Det vigtigste for mig er, at bokserne får mulighed for at fremvise deres talent og blive eksponeret til glæde for så mange mennesker som muligt. Derfor ærgrer det mig gevaldigt, at tv ikke vil være med. Det undrer mig, idet jeg synes, at vi har leveret et godt og spændende produkt til deres bokseinteresserede kunder og vist, at der er fremtid i det, vi var fælles med TV 2 om i 2015 og 2016," lyder det fra Mogens Palle.

Foto: Henrik Kristensen.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Kom nu ind i kampen Frederik Lauesen, Anne Engdal Stig Christensen, Anders Bay og Peter Nørrelund. Og hvem der ellers træffer beslutninger om at transmittere dette og hint. Det er utroligt, at de ikke kan se kvaliteten og potentialet i det her.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 181 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us