Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Adamu Foto Wende

Mogens Palle har stadig ikke opgivet håbet om at matche Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) mod en af sine egne boksere. Nu er det dog ikke længere Lolenga Mock (41-14-1, 13 KO), som han foreslår at sætte op mod den 26-årige dansker, men i stedet flere af sine yngre folk.

"Jeg har tre boksere, som alle gerne vil møde Patrick Nielsen, nemlig Jonas Madsen, Andreas Lynggaard og Jeppe Morell. Sidstnævnte muligvis om IBF Baltic-titlen, hvis det skulle lykkes ham at besejre Sven Fornling 5. januar. Det er rent faktisk muligt for Patrick at opnå hele tre danskerbrag ved at besejre dem en efter en," siger Mogens Palle til B.T.

Han ser det som logisk, at Patrick Nielsens vej tilbage til toppen kan komme via en række danskeropgør.

"Patrick er nede på det niveau nu, hvor han skal begynde forfra. Han er jo ikke lige i forreste række til en VM-kamp. Selvfølgelig har manden lov at drømme, men det er utopisk at tale om at blive verdensmester, når man lige er blevet udraderet af en ok supermellemvægter som John Ryder," siger Mogens Palle.

I Patrick Nielsen-lejren svarer manager Simon Lundt Hansen, at han gerne tager imod et tilbud om en kamp.

"Udfordringer er altid velkomne. Men jeg har ikke modtaget noget. Mogens kan altid komme med et tilbud. Alt er til salg, det er jo et spørgsmål om prisen," siger Simon Lundt Hansen.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 185 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us