Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell i kamp

Jeppe Morell (8-1, 3 KO) ser frem til den træningslejr i Miami i USA, som han på lørdag indleder sammen med staldkammeraten Jonas Madsen (11-0, 4 KO). Her skal de begge forberede sig på deres titelkampe ved Danish Fight Night-stævnet den 5. januar i Frederiksberg Hallerne.

"For at udvikle sig skal man også komme lidt uden for de normale fire vægge. Man skal ud og prøve noget nyt og træne med andre mennesker og blive udfordret uden for sin comfort zone. Det er måden, man udvikler sig på. Det bliver tough og en rigtig hård træningslejr, men jeg vil give den alt, hvad jeg har, og det vil jeg også gære oppe i ringen," siger Jeppe Morell ifølge en pressemeddelelse.

I Miami vil det være den italienske træner Donato De Martiis, som skal svinge pisken over danskerne. Det er noget, den danske letsværvægter, som den 5. januar udfordrer Sven Fornling (12-1, 6 KO) om dennes IBF Baltic-titel, ser frem til.

"Jeg glæder mig til opholdet. Jeg udviklede mig hver dag, da jeg trænede med Donato De Martiis i sommers. Han er meget professionel i sin tilgang til tingene. Man kan ikke lave en bevægelse i træningssalen, uden han ser, hvad man laver, og han er god til at rette en og sørge for, at man udvikler sig hele tiden," siger Jeppe Morell.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us