Menu
REKLAME HER
A+ A A-

SvenFornling

Svenske Sven Fornling (12-1, 6 KO) er ikke i tvivl om, hvem der kommer til at gå sejrrigt ud af det skandinaviske opgør mellem ham og Jeppe Morell (8-1, 3 KO) den 5. januar i Frederiksberg Hallerne.

Fornling sætter sin IBF Baltic-titel på spil mod danskeren, og han er ikke i tvivl om, at han kommer til at tage bæltet med hjem over Øresund til Malmø.

"Min største styrke som bokser er uden tvivl min viljestyrke. Det er min vilje, der gør, at jeg giver den en ekstra skalle til træning. Det giver mig fysikken til at kunne nedbryde mine modstandere. Det reflekterer hele min boksestil. Min vilje er umulig at nedbryde i ringen. Jeg er stærk i infight, og jeg er god på fødderne og til at bevæge mig rundt i ringen. Jeg har et godt jab og er en dygtig bokser, men jeg har også et stort kamphjerte og elsker de hårde kampe," siger Sven Fornling ifølge en pressemeddelelse.

Svenskeren, som på fredag fylder 29 år, har bokset hovedkampen af sine kampe hjemme i Sverige. Det bekymrer ham dog ikke, at han i sin kommende kamp skal en tur på udebane.

"Det er ikke et problem for mig. For mig er det omvendt. Det giver mig ekstra styrke at bokse på udebane. Jeg er ligeglad med, om publikum buh'er af mig. Da jeg boksede om den svenske titel mod Naim Terbunja, blev han bakket op af en stor gruppe fans, fordi det nærmest foregik på hans hjemmebane. Men den slags giver mig blot ekstra styrke," siger Sven Fornling, som med bopæl i Malmø faktisk har kortere vej fra sit hjem til arenaen på Frederiksberg end Jeppe Morell, som er bosiddende i Århus.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 230 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us