Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Brudov

Ditlev Rossing (7-0, 4 KO) ser frem til den 5. januar, hvor han får chancen for at vinde profkarrierens første titel. Her er WBC's ungdomstitel på spil, når Rossing ved Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne møder argentinske Miguel Angel Peralta (9-1, 8 KO).

"Folk kan forvente et brag af en kamp. Der kommer to unge, sultne løver i aktion. Begge to kan slå, så det bliver virkelig en eksplosiv kamp, og jeg kan ikke se, at den går tiden ud. Jeg vinder den titel, og jeg gør det før tid," siger Ditlev Rossing ifølge en pressemeddelelse.

Den danske cruiservægter, som inden opgøret når at fylde 23 år, var i oktober ude i karrierens hidtil hårdeste opgave, da den rutinerede russer Valery Brudov blev pointbesejret efter otte omgange. En kamp, der viste, at Rossing trods et stort talent har meget at arbejde med - men også en kamp, som viste, at mulighederne i den brølstærke cruiservægter er store.

"Jeg er glad for, at jeg har den kamp i bagagen, inden jeg skal op og bokse om titler og kampe over 10 og 12 omgange. Det er rigtig god erfaring, som jeg tager med mig derfra. Jeg er stolt over at have vundet over så stærk en mand så tidligt i karrieren,lyder det fra Ditlev Rossing.

Miguel Angel Peralta er formelt en anelse for gammel til at bokse om WBC's ungdomstitel, men forbundet har givet ham dispensation, således at begge boksere har mulighed for at vinde bæltet.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 214 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us