Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Mikulic Foto Sebastian Heger

Dina Thorslund (10-0, 6 KO) er for tiden nummer 1 på IBF's verdensrangliste og dermed officiel udfordrer til den regerende verdensmester, argentinske Marcela Eliana Acuna (46-6-1, 19 KO). Dette er dog ikke ensbetydende med, at den 24-årige dansker står lige foran en VM-kamp.

"Lige nu vil jeg helst ikke have en VM-kamp mod hende, der er regerende verdensmester. Jeg har lige været i ringen, hvor jeg gik otte omgange. Men skal jeg bokse om verdensmesterskabet, så vil jeg gerne være den bedste udgave af mig selv. Her vil jeg have bedre af lige at få en kamp mere mod en hård modstander, få lidt flere omgange inden og så få en VM-kamp derefter," siger Dina Thorslund til B.T.

Den 41-årige argentiner, som blev professionel, da Dina Thorslund gik i børnehave, har bokset et utal af titelkampe hos de store forbund. Og den danske EBU-mester håber, at hun på denne måde kan komme tættere på en stor kamp.

"Jeg tænker, at der må være nogle muligheder i det her. Det gør, at jeg kan få lov til at bokse om titlerne, når jeg ligger så godt som udfordrer. Det giver også nogle større forhåbninger hos mig selv, for så har min promotor nu en ærlig chance for at lave sådan nogle kampe til mig," lyder det fra Dina Thorslund.

Thorslund boksede senest for en måned siden, da hun i Schwerin i Tyskland pointbesejrede Nevenka Mikulic.

Foto: Sebastian Heger.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 598 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us