Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Johnny Reiffenstein FotoTrine

En lille håndfuld skandinaver har i løbet af weekenden være i aktion forskellige steder i Europa. Som nævnt andetsteds her på siden var der blandt succes for svenskerne i England, da Edward Björklund (1-5-1, 1 KO) tabte knebent på point til profdebutanten Prince Brady (1-0, 0 KO), mens Lucy Wildheart (2-0, 1 KO) pointbesejrede Vanesa Caballeri (0-2-1).

I Hornslet på Djursland boksede 53-årige Johnny Reiffenstein (4-1, 3 KO) fredag aften sin afskedskamp. At Johnny Reiffenstein overhovedet kunne få lov til at blive professionel gav anledning til heftig debat, men han har vist sin berettigelse, og med fire sejre og et enkelt nederlag er det forløbet hæderligt for ham.

Fredag vandt Johnny Reiffenstein sin sidste kamp ved at stoppe bosniske Dino Sabanovic (2-14, 2 KO) i 5. omgang.

Langt mod syd i Spanien vandt Alexander Hagen (10-2-1, 4 KO) sin første sejr i alt for lang tid, da han stoppede den overmatchede ukrainer Viacheslav Yarkin (1-9, 1 KO) i 2. omgang. Hagen var i sin seneste kamp, som fandt sted i februar hjemme i Norge, mildt sagt ikke heldig med afgørelsen af sin kamp mod Benjamin Transfeld. Efter en kamp, som lignede en klar norsk sejr, blev opgøret dømt uafgjort.

Nu er Hagen tilbage på sejrskurs, men hvad der venter ham i karrieren er nok usikkert.

Foto: FotoTrine.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 234 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us