Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Rudy v Patrick 3 Foto Wende

Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) har ikke mistet modet på boksning trods sidste måneds forsmædelige nederlag i England mod John Ryder (25-4, 13 KO). 

"Lysten er tilbage, og jeg har tænkt over, hvorfor det er, at jeg gerne vil bokse. Jeg har ikke opnået min drøm endnu, som er at blive verdensmester i et af de store forbund. Det her har været et stort tilbageskridt - også på ranglisterne - men jeg har været slået tilbage før og er kommet stærkt igen. Og det har jeg tænkt mig at gøre igen," siger Patrick Nielsen til B.T.

Danskeren følte sig i fantastisk form, da han kravlede op i ringen, men alligevel krakelerede det hele for ham. Derfor vil han nu gå nye veje i håbet om at kunne vende tilbage til toppen.

"Det, vi skal arbejde med nu, er mit hoved. Jeg var i kanon form, og så gik jeg op og leverede sådan noget lort. Og hvis det ikke er formen, den er gal med, så må det være inde i hovedet. Det mentale er måske 60-70 procent af boksekampen, og jeg skal nu arbejde med en mentaltræner og finde ud af, hvorfor det gik galt, og hvorfor hovedet gik i sort," siger Patrick Nielsen.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 271 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us