Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Nick Evans

Dansk-amerikanske Nick Evans (0-1-1) måtte i weekenden erkende, at profkarrierens anden kamp endte med et nederlag, da han i Fort Walton Beach i Florida i USA blev stoppet af Marcos Escuderos (2-0, 2 KO).

Kampen blev stoppet 21 sekunder inde i 3. omgang efter en serie, der ramte Nick Evans.

"Jeg var stadig med i kampen. Det er lidt skuffende, at kamplederen valgte at stoppe kampen, men det er der ikke noget at gøre ved," sagde Nick Evans efter kampen til NWF Daily News.

Nick Evans debuterede tilbage i februar 2016 i Århus, hvor han boksede uafgjort mod den meget rutinerede belgier Ismail Abdoul. Siden var en øjenskade skyld i, at han ikke kunne bokse, men nu har han genoptaget karrieren i hjemlandet USA. Nick Evans har trods nederlaget til Escuderos ikke mistet modet, og han siger, at han regner med at bokse igen snart - måske allerede i næste måned.

Foto: Knock-out.dk.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det er godt nok også en hård mand at møde i sin amerikanske debut efter så lang pause. Marcos Escudero var argentinsk mester som amatør og vandt en del kampe i World Series of Boxing. Argentineren har endvidere deltaget i en række større internationale amatørturneringer. Så det var bestemt en kapabel og stærk modstander.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 237 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us