Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Jonas v Beroshvili 2

Et rent dansk opgør mellem Jonas Madsen (11-0, 4 KO) og Andreas Lynggaard (5-0, 1 KO) kan meget vel blive en realitet ved Danish Fight Night den 5. januar i Frederiksberg Hallerne.

Det er planen, at Jonas Madsen denne aften skal sætte sin IBF youth-titel på spil, og landsmanden og staldkammeraten Lynggaard har meldt sig som interesseret modstander. Det er en udfordring, som Jonas Madsen gerne tager op.

"Jeg er i hvert fald klar på kampen. Han siger godt nok mange ting, som jeg ikke mener er helt korrekte. At han er et niveau over mig, og at han, dengang vi sparrede første gang, var langt bedre end mig. Det mener jeg er lodret løgn. Så jeg glæder mig til at vise, hvem der er den bedste," siger Jonas Madsen ifølge en pressemeddelelse.

Mens Jonas Madsen har været i ringen ved samtlige 11 Danish Fight Night-stævner, har Lynggaard ikke bokset siden oktober 2016. Han følger sig dog sikker på sejr - men det samme gør hans formentlig kommende modstander.

"Jeg vil mene, at jeg skal vinde den kamp. Jeg skal selvfølgelig ikke undervurdere ham overhovedet. Andreas er også en god bokser. Og selvom vi begge er danskere, så er det jo stadig lidt mere på hans hjemmebane, hvis det foregår i København. Så der kan blive lagt et stort pres på mig fra tilskuerpladserne. Men jeg er virkelig tændt på denne udfordring. Jeg skal sgu' nok være klar," siger Jonas Madsen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 votes
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 579 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us