Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Lars Lund Jensen

Den tidligere EBU-mester Lars Lund Jensen er af Østre Landsret blevet idømt lovens strengeste straf: Tidsubestemt forvaring.

Dommen blev i foråret afsagt over Lars Lund Jensen fra Retten i Nykøbing Falster, men den blev anket til landsretten, som altså stadfæstede byrettens afgørelse. Den 55-årige Lars Lund Jensen er dømt for vold og voldtægt af en tidligere samlever.

Det er langt fra første gang, Lars Lund Jensen er i konflikt med loven. Han er adskillige gange dømt for vold og voldtægt, og allerede for fem år siden forsøgte anklagemyndigheden at få ham idømt forvaring. Det blev dog afvist af retten, som gav ham en tidsbestemt straf. Ved forvaring kan Lars Lund Jensen først blive sat på fri fod, når lægelige eksperter vurderer, at han ikke længere er til fare for andre. Han kan derfor ende med at være buret inde i en meget lang periode.

Lars Lund Jensen boksede 13 professionelle kampe for Mogens Palle. Han blev EBU-mester i 1988, da han med kort varsel overtog EM-kampen mod italienske Pierre Morello fra en sygemeldt Racheed Lawal. Lars Lund Jensen tabte dog EM-titlen til sin gamle træningsmakker Lawal, og han fik aldrig karrieren på ret køl igen. Til gengæld fik han travlt med en karriere præget af kriminalitet.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Procesbevillingsnævnet har åbenbart vurderet, at denne sag har principiel karakter. I hvert fald har Lars Lund Jensen fået tilladelse til at anke sin sag til Højesteret. Det bliver dermed landets højeste retsinstans, som skal tage stilling til, om han skal idømmes forvaring, som både by- og landsretten nåede frem til.

This comment was minimized by the moderator on the site

https://www.bt.dk/krimi/tidligere-topbokser-idoemmes-forvaring

Landets højeste retsinstans, Højesteret, har nu slået fast, at Lars Lund Jensen er så farlig, at han skal idømmes forvaring.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 210 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 209 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us